Novinky

V češtině právě vychází nový román nizozemského nositele Mezinárodní Bookerovy ceny Lucase Rijnevelda Ty moje skvostné zvířátko.

Jana a Blanka slavnostně složily slib soudního překladatele a tlumočníka do rukou ministra spravedlnosti ČR.

V českém překladu Veroniky ter Harmsel Havlíkové právě vychází mezinárodní bestseller Mary od nizozemské autorky Anne Eekhout.

V češtině právě vyšel překlad nizozemského bestselleru Aleksandra, který napsala Lisa Weeda a do češtiny jej převedla naše Blanka Juranová.

Dopis pro krále

V nakladatelství Albatros právě vychází revidovaný překlad dobrodružné knížky Dopis pro krále autorky Tonke Dragtové v překladu Jany Pellarové-Irmannové!

Přihlášky na certifikát

Portál k přihlašování na letošní zkoušku CNaVT (proběhne v době od 1. do 15.5.) je otevřen, a to na webu cnavt.org v rubrice „inschrijven“. Externí kandidáti platí 50,- euro, kvůli platbě nebo pro info se obracejte na naši kancelář.

Úvod » Články » Novinky » Geert Mak v Praze

Geert Mak v Praze

16.10.2012
Geert Mak v Praze

Geert Mak se věnuje především historickým tématům, která čtivou populárně naučnou formou přibližuje čtenářům.

V českém překladu se poprvé objevil knihou Malé dějiny Amsterdamu (přeložila Veronika Havlíková) už v roce 1999, nyní přichází s knihou V Evropě - cesta po xx. století (v překladu Petry Schürové), která jistě přispěje k rozjitřené debatě o stavu a budoucnosti společné cesty tohoto kontinentu. Kniha se stala v Holandsku obrovským bestsellerem a dočkala se již 20 vydání a filmového zpracování v sérii dokumentů.

Geerta Maka bude v Krásných ztrátách (Náprskova 10, Praha 1) 24. října od 19. hodin zpovídat historička a nederlandistka Iveta Coufalová, dvoujazyčný večer tlumočí Jana Pellarová.

Karlova 18, Praha 1 - Staré Město, +420 222 220 777, Mobil: +420 603 553 789 nebo +420 603 782 819
info@ntcntc.cz, www.ntcntc.cz

Realizace a SEO CCN PLUS s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací